marți, 5 august 2008

leapsa din egoism

aseara m-am uitat pe realitatea la teledonul organizat de realitatea tv in sprijinul sinistratilor din nordul Moldovei.nu o sa fiu critic sau nu o sa fac pe desteptul cu ceea ce s-a intamplat acolo. o sa spun doar ca am trimis si eu un mesaj prin care am donat 2 euro. poate ca nu e cool sau trendy si poate ca nu am ajutat pe nimeni cu 2 euro dar cred in puterea simbolica a banilor astora si in puterea gestului (cliseatic dar adevarat).

de aceea am spus ca pot face un pic mai mult. asa ca mi-a venit ideea cu leapsa asta. in ce consta ea exact? cel care o va primi trebuie sa trimita un mesaj gol de pe telefonul mobil la numarul 879 (2 euro+ TVA in reteaua cosmote, 2 euro cu TVA inclus in vodafone si orange http://www.realitatea.net/romania-prinde-radacini---teledon-pentru-ajutorarea-sinistratilor_325321.html) si motivele pentru care a facut donatia... si, bineinteles, sa dea mai departe leapsa altor trei colegi de blogosfera.

bineinteles ca leapsa o poate prelua oricine citeste acest post iar cei care nu au blog pot trimite msg si apoi sa dea un comment la acest post pentru ca vreau sa-i stiu pe cei care raspund jocului meu :)

de ce am trimis eu mesaj aseara? din egoism. am vrut sa ma simt bine ca ajut. si, intr-un mod ciudat, chiar m-a ajutat foarte mult fiindca desi nu trec chiar prin cea mai fericita si plina de impliniri perioada, aseara, dupa ce am trimsi mesajul asta, chiar m-am simtit excelent.

asa ca leapsa merge mai departe la zaki (astept motive interesante si stiu ca blogul tau e mai vizitat decat al meu :P), tina (idem) si ramona (vreau sa-ti vad motivele).

duminică, 3 august 2008

avem un blog? ce fac cu el?

trecand eu prin perioada pubertatii ma gandeam cum sa ma extrovertesc deodata si sa dau afara urletul asta fals.

blogul cica ar fi o varianta. da nu-i asa. blogul e ca jurnalu ala de cand eram mici in care scriam chestii cool (sau atunci nu exista conceptul asta?) sperand ca intr-o zi sa-l gaseasca cineva si sa ramana impresionat de sensibilitatea noastra exacerbata.

acum e mai onest. scrii cat de mult suferi in urma fostei sau a viitoarei si pui status pe mess: www.neblogulualex.blogspot.com m-a inselat prietena. vor intra toate gagicile ce au fost vreodata interesate de tine si tipu cu care ai fost inselat, alaturi de prietenii lui si de prietena lui (in cazul in care stie). tu iti exploatezi sentimentele alergand dupa trafic ca cea mai ieftina curva care nu saruta pe gura dar te saruta in ureche sau iti face masaj.

blogul e de multe ori ca pastila impotriva fumatului care iti da, insa, dependenta. cu alte cuvinte, stai pe net ca n-ai prieteni sau ai dar te simti singur. iti faci blog ca un substitut al iubitei, prietenului celui mai bun. stai pe blog(uri) toat ziua... si n-ai curaj sa spui nimic.

de ce-am scris postul asta? cine gaseste jurnalu de data asta si ce status imi pun ca sa-mi intre cat mai multi blogofili?



ps: propun o leapsa: primesti leapsa, o trimti la urmatorul si te sinucizi. n-ar fi interesant? "ultima leapsa"... :D