luni, 26 octombrie 2009

PRIME Maraton

Ma tot gandesc ce sa scriu despre PRIME Maraton, prima editie.



S-a tot scris despre cat de bine a iesit. De aceea, as vrea sa fac nota discordanta si sa spun ca eu cred ca, privind retrospectiv, peste 6 luni, ne vom da seama ca prima editie a fost foarte slaba, in comparatie cu ce va fi atunci.



Un merit foarte mare il va avea Adrian Chira, observatorul acestei prime editii, pe care vom cauta sa-l implicam tot mai mult in ceea ce facem si sa-l ”folosim” la maximum in beneficiul acestui proiect.



De asemenea, in plan personal, dar si in cadrul evenimentului, a contat foarte mult prezenta lui Cabral. Ii multumesc si cu ocazia asta pentru tot si, mai ales, sunt foarte bucuros ca am avut ocazia sa-l cunosc si sa il prezint si altora.

Bogdan Grigore a fost un alt personaj important in tot ce s-a intamplat sambata noapte. A fost aproape organizator prin toate sfaturile si ajutorul pe care ni le-a dat. Multumesc, Bogdan.

Diseara punem la cale evaluarea si tot ce urmeaza, in asa fel incat sa ne pregatim pentru urmatoarea editie :)

sâmbătă, 24 octombrie 2009

mai sunt

7 ore si 35 de minute pana incepe PRIME Maraton.

Iti dai seama ca nu mai ai timp sa dormi, sa te odihnesti, cum iti propusesei. Nu-i nimic. Succesul e al nedormitilor. Sunt multe lucruri ce tre' sa mearga bine la evenimentul asta care are prima editie astazi, de la 22.00, la 06.00. Stii ca asteptarile sunt mari (ati avut aplicanti de la cel mai inalt nivel) si asta te sperie un pic dar trebuie sa iasa fiindca ati muncit prea mult ca sa nu mearga.

Trebuie doar un pic de noroc, acum pe ultima suta de metri...

http://primemaraton.wordpress.com/

vineri, 16 octombrie 2009

necoincidenta

Probabil nu-i o coincidenta faptul ca postul meu cu numarul 101 anunta cel mai misto eveniment la organizarea caruia am avut ocazia sa particip vreodata.

PRIME maraton este cel mai nou concept al asociatiei studentilor la comunicare si relatii publice. ce inseamna prime maraton?

o noapte nedormita in care indesam in mintile particpantilor toate informatiile posibile despre un subiect, din toate sursele posibile, in toate variantele posibile. de aceea, in 8 ore de nesomn, de la 22.00, la 06.00, te trecem prin mainile si gura a vreo 4-5 specialisti care te lasa sa aplici tot ce-ai invatat de la ei pentru ca apoi sa primesti feed-back in stil grandios.

incepem cu "pr de vedeta" si probabil nu mai terminam niciodata. cred ca daca va iesi bine prima editie, sambata, 24 octombrie, evenimentul asta o sa ajunga mare, ca orice creatie in comparatie cu al ei creator si ne va depasi lejer uitand de studentii care l-au creat.

ca sa citesti mai multe despre "un workshop tarziu, aproape matinal" te invit pe blogul lui:
http://primemaraton.wordpress.com/

te vrem

PRIME Romania si cu mine te vrem....

http://prime2009recrutari.wordpress.com/recrutari/