miercuri, 24 februarie 2010

cum va place diareea?

dragii mei,

suntem deschisi la minte, nu-i asa?
va propun un exercitiu de imaginatie gastronomica: cum ti-ai produce, daca ai vrea sa-ti generezi, cea mai groaznica, teribila, lichida diaree si ai avea la dispozitie oricare 5 alimente/bauturi?

Varianta mea:

1. bere
2. ghiveci de legume
3. iaurt
4. struguri
5. zeama de varza

optional, zeama de varza si iaurtul pot fi inlocuite de mentos, respectiv coca-cola, pentru ”mai mult decat diaree”

va astept, dragii mei cufuriti, sa imi dati cele mai tari 5 ingrediente pentru o diaree de vis.

luni, 15 februarie 2010

cea mai frumoasa poezie de la ultimul fulg cazut incoace

ninge iar,
zapada e frumoasa!
ninge iar,
parc-as sta in casa!

neaua-i multa,
și zarea e in ceata!
neaua-i multa
si-omatu-i peste fata!

azi din nou,
cad fulgi peste asfaltul inghetat!
azi din nou,
omatu-i de cacat!


astept propriile voastre opere, ”cauzate” da a ”n”-a ninsoare din iarna asta.

vineri, 12 februarie 2010

nu e un eveniment

un eveniment nu e ”un eveniment” decat daca nu se comporta si nu decurge cum era asteptat sa se intample (evenimentul in sine).

de la un timp, sunt tot mai putine evenimente din care fac ”un eveniment”; asta pentru ca pe masura ce receptorii umani percep tot mai des trecerea de la eveniment la ”un eveniment”, devin insensibili, ca o talpa umblata prin pietris. Rar mai sunt evenimente de genul asta.

spre deosebire de mine insa, exista persoane care fac ”un eveniment” si atunci cand nu e cazu, cand nu e niciun eveniment la mijloc. probabil fiindca, pastrand alegoria, nu au mers decat pe covorul moale si le place sa-si viseze super-talpa strivind pietris in admiratia talpilor mai fine, de femei.

evenimentul zilei a trecut la Trustul Ringier. In contextul schimbarilor si falimentelor care apar la tot pasul in media, in perioada asta, nu e niciun eveniment, cu atat mai putin ”evenimentul zilei”.

nimic nou sub soare. cate un eveniment ici si colo, dar, in rest, nimic din care sa faci ”un eveniment”.

miercuri, 10 februarie 2010

exercitiu II

da-i play si asculti. citesti din momentul in care intra refrenul :)


Asculta mai multe audio Muzica

cine esti, cine sunt. unde zambesti cand te trezesti, unde mergi dupa ce te ridici din patul singur, unde ma cauti cu privirea pe drumul catre serviciu.

ce iti trece prin minte cand iti asezi parul si iti dai ochii pe spate. ce ascunzi in pumnii mici, seara tarziu, in taxi. ce soapte auzi, noaptea, pe holul hotelului, in spatele tau. cat de lungi iti mai lasi unghiile, in parul cui...

oare mai poti sa minti. care eu. care tu. cati ani mai ai. cati ani mai sunt. cand am ras. cand m-ai sarutat. cand chicotesti. cand iubesti. cand ai. iubit.

chiar asa. cand. ai. iubit.

miercuri, 3 februarie 2010

exercitiu

inca iti mai dau add. esti in cercul meu de prieteni dar te vreau mai aproape. si-ti tot dau add...

iti sunt follower si sunt followed, stiu. google-ul iti recunoaste blogspot-ul meu de la prima litera si ti-l sopteste usor, in ritm de batai de inima/tastatura, stiu.

am si-un mecanism ciudat care-mi spune cand te faci invizibila si nu vrei sa-mi zambesti, impersonal, cu dintii albi, mari, sau chiar sa laugh out loud. "e aici, crede ca n-o vezi. intinde mana, saruta-i pleoapele, tampla, linia maxilarului, clavicula dezgolita, degetul batand nervos aerul de deasupra click stanga."

inca iti mai dau add.