sâmbătă, 24 ianuarie 2009

fotbalu' & sexu'

e foarte important sa stii cum te plasezi, sa alegi unghiul cel mai bun de penetrare a defensivei adversarului. transpiratia nu scuza lipsa de talent desi poate fi laudata, asemeni unui cadou: "gestul conteaza". terenul e ud si-ti mai aluneca dar chiar daca nu-ti iese, dai pe langa sau o atingi stangaci, e foarte important sa o faci ca si cand de obicei iti iese perfect. fii mirat ;) "hmm, ciudat. sa vezi ce rezistenta am de obicei!"

regula de aur. sa nu te uiti in pamant. privirea in ochii adversarului: "Intimideaza-l! Provoaca-l! Fii peste el!" fenta e din glezna sau mijloc si aici nu ma pot hotara care e mai eficienta. faultul nu e bun decat daca e facut in spiritul jocului.

ideea e sa joci cu placere. nu conteaza cine invinge la sfarsit. golurile sa fie frumoase si chiar daca dai numai tu macar sa-i placa si adversarului si sa va dati mana la final.

cat despre numarul coechipierilor...

later edit: era sa uit. stabiliti la final cand mai faceti o partida. ca e sanatos. macar o data pe saptamana.

4 comentarii:

Anonim spunea...

eu nu gasesc nicio analogie potrivita:

cum ar fi ca la a doua partida, sa ti`o iei de la adversarul care-shi ia revansha?

sau, cand tragi de timp pana la fluierul final, comentatorul incepe sa-ti mai "recite" din palmares?

taica-tu` vine vreodata in tribuna, sa faca galerie?

alexandrutunaru spunea...

:))
genial, ma

partea aia cu comentatorul si palmaresul se face inainte de a incepe meciu, cand se cunosc echipele inre ele. ideal e sa nu fi avut adversari comuni.

de obicei nu-ti aduci familia cu tine ca e prea multa violenta pe stadioanele din ziua de azi.

iulian zaharia spunea...

pe langa toate astea, sunt prea multe blaturi...

Tina spunea...

nah mah ca am intrat pe blog! Si m-am speriat de ce am gasit:))Ai cam inceput sa scrii un pic pentru mase. Analogia e foarte misto, nu spun ca nu. Stiu ca se poarta acum sa aratam cat de macho si cul suntem si cat futem, gasesc cel putin 5 posturi zilnic in doza mea zilnica de bloguit, buuuut...i prefer the old style. Sunt mai de moda veche ce sa-i faci:D