marți, 27 ianuarie 2009

sunt cornel feraru

cu banii ma descurc binisor. muncesc si in viata de zi cu zi nimeni nu stie. iau 1 000 de euro pe ce fac/luna. in cacat! am inceput sa si vand. poeziile astea cu vai, strici si viata altora sunt bulsheet. viata inseamna placerea de a trai. altii beau alcool ca sa se simta bine. altii se fut pe bani. da, altii, nu altele. cati gauriti am vazut, nu-mi zi tu mie...

chesti asta cu sa nu faci rau e depasita. atata timp cat eu oricum fac rau si mie si la ceilalti cand consum. am batut-o pe mama cand eram mai mic si nu-mi dadea bani. oricum atunci nici nu erau asa scumpe... :)) auzi ma, creca daca erau asa scumpe ca acum o bagam in spital cati bani ar fi trebuit sa-i cer pe o bila :)). sa-mi bag picioarele. maica-mea a murit si ce i-a zis lu sora-mea, cand era pe duca? sa-l faci pe cornel sa se lase, tu esti mai mare, sa-i explici ca nu-i bine. da sa te futi pe parizer e bine, ha? in cacat cu d-zeu, rai, iad, purgatoriu. maica-mea-i moarta si io o sa mor si tu. mi se face o frica cand ma gandesc la treaba asta. atuncea cand mi-e frica trag cel mai tare... sa-mi bag pula in ea de viata!

asta-i filozofia mea, ma! imi bag ce-mi vine in ea de viata. in cacat, atunci cand mor eu oricum mor toti cu mine. cine mai crede ca-s aia vii dac eu nu-s?

hai ca am vorbit destul. imi place ca esti baiat destept.poate te mai vad pe aici. hai bafta!

ma! sa nu te apuci de droguri... in cacat...esti baiat de treaba. sa nu te prind, ca-ti zbor capatana!

3 comentarii:

Anonim spunea...

cornel asta mie`mi seamana cu moshu` din reclama aia cu piticii de la saftica, la cum ishi prezinta el viata printr`o singura intamplare reprezentativa.

Imi place mai putin decat moshu`ala pentru ca nu`i la fel de naiv shi pentru ca are, inexplicabil, permis de biblioteca, la cat subiectivism filozofic degaja in scris.

na!

alexandrutunaru spunea...

ma, are logica al meu cornel. nu are permis la biblioteca da are permisu catre lumea viselor, cum sa-ti zic? ori acolo, dupa vreo doua doze de permise din astea incepi sa cam vezi filosofie. cred... :D

Anonim spunea...

mie mi s-ar parea normal sa faci filozofie cand ai mintea limpede shi te plictiseshti de mori observand lucrurile din jur, nu cand eshti absorbit complet in fantezii shi vise de-alea.

Da`de-acu`incep shi eu sa filozofez shi`o sa ma dau de gol ca ma plictiseam..