vineri, 21 august 2009

criza?

Conform unei povesti pe care am citit-o recent intr-o revista, criza e asa o treaba de subconstient. desi pare cliseu (si e), criza nu-i atinge pe cei care isi vad de treaba si sunt buni. Eu am 4 exemple. toate 4 sunt si motive de mandrie.

O fosta colega de clasa, pe numele ei cosmina, rupe tot la playboy si bine le face. nu zic mai multe dar ea stie ca ma bucur pentru reusita si sper sa-i mearga tot mai bine.

cufurita de tina e pe val la green pixel, ceea ce ma bucura si pe mine si pe ea.

o alta buna prietena e iuliana de la care nu am vreun link fiindca e "omul din umbra" de la Adevarul Holding (unul din pr-isti).

asadar, treaba merge si in criza. si ca ultima dovada va prezint cazul patiseriei de la universitate, iesirea de metrou dinspre intercontinental. acum 2 saptamani erau in renovare, si-au extins spatiul. pe atunci le spuneam colegelor de birou ca o sa aiba mare succes fiindca ma intalnisem cu placintele dobrogene de cateva ori si imi placea cumplit aventura. astazi am stat 20 de minute la o coada de peste 13 oameni. pentru o placinta dobrogean si-o negresa. si-asa m-am bucurat. si eu, cat si papilele aferente.

criza e o poveste, succesul alta.

si da, stiu ca am scris simplist si plictisitor dar mi-e mai greu pana imi reintru in ritm. ca dupa aia....

2 comentarii:

Tina spunea...

multumesc domnu' tunaru pentru publicitate:P Ii trimit salutari si succesului tau pe timp de non-criza de aici, de pe val:))

Iuliana spunea...

Va salut, stimate domn!

Multumesc pentru faptul ca ma dati drept exemplu :).
Criza? Poate da, poate nu... Concluzia pe care o trag eu este ca e foarte important sa stii sa transform toate situatiile ce se ivesc in oportunitati. Criza e o oportunitate pentru foarte multi dintre noi :)
Din cele patru exemple pe care le dati, trei sunt povesti de succes "acordate" la feminin. E intamplator sau nu? Oare le merge femeilor mai bine in criza? :)

Mult succes si-o criza placuta,
Iuliana (http://www.linkedin.com/in/iulianamanza)