luni, 26 octombrie 2009

PRIME Maraton

Ma tot gandesc ce sa scriu despre PRIME Maraton, prima editie.



S-a tot scris despre cat de bine a iesit. De aceea, as vrea sa fac nota discordanta si sa spun ca eu cred ca, privind retrospectiv, peste 6 luni, ne vom da seama ca prima editie a fost foarte slaba, in comparatie cu ce va fi atunci.



Un merit foarte mare il va avea Adrian Chira, observatorul acestei prime editii, pe care vom cauta sa-l implicam tot mai mult in ceea ce facem si sa-l ”folosim” la maximum in beneficiul acestui proiect.



De asemenea, in plan personal, dar si in cadrul evenimentului, a contat foarte mult prezenta lui Cabral. Ii multumesc si cu ocazia asta pentru tot si, mai ales, sunt foarte bucuros ca am avut ocazia sa-l cunosc si sa il prezint si altora.

Bogdan Grigore a fost un alt personaj important in tot ce s-a intamplat sambata noapte. A fost aproape organizator prin toate sfaturile si ajutorul pe care ni le-a dat. Multumesc, Bogdan.

Diseara punem la cale evaluarea si tot ce urmeaza, in asa fel incat sa ne pregatim pentru urmatoarea editie :)

Un comentariu:

Adrian Chira spunea...

Multmesc pentru invitatie si ma bucur ca am reusit sa va ajut un pic. Asa cum v-am spus experienta aceasta a fost foarte interesanta si pentru mine iar voi v-ati descurcat foarte bine.