miercuri, 26 martie 2008

cacofilia

dragi prietenei, voi ce ticuri verbale aveti? eu zic papushe si genial (a se citi in ordine inversa ca sa evitam cacofonia) si de 100 de ori pe zi. asta fiindca sunt o papushe geniala (a nu se intelege gresit; imi plac NUMAI femeile). :D

multi zic incontinuu "naspa". altii " 'mbag p..a!". si, in final , toti ceilalti s-au indragostit de "cacaaaat!" ;))

recent cunoscui (scuze oltenilor daca perfectul meu simplu nu e bun, incerc sa-l reinvat) un astfel de tip si m-am gandit sa scriu un post in cinstea acestui frumos tic verbal (care nu trebuie sa apara neaparat singur; variatii: a se baga in cacat, a iesi din cacat, a fi de cacat, ei cacat!, caca-m-as! - adica m-as caca pe mine- , cacatilor!, cacacios, cacare, cacaciala, a manca cacat etc). nu o sa spun ca imi place sau nu ci, fiind la servici si neputand sa pun aici video-ul cu pricina, o sa va dau un link de toata frumusetea :D

http://www.youtube.com/watch?v=_cHXppxXjtY&feature=related

cacolog sef,
alexe

10 comentarii:

Anonim spunea...

shmenaru: intr-a 9a mai aveai o vorba
shmenaru: te duceai la cacatoare
qrqbu: aham
qrqbu: pune-o in comm

Anonim spunea...

daca stau sa ma gandesc, nu era doar o vorba, tu chiar te duceai.. :)

Valy spunea...

de cacao ... ca cand se vorbea de caca pe la noi nu existau ticuri verbale gen "misto" , asa ca ca mine sunt multi care folosesesc expresia caca in diverse ipostaze pentru ca capacitatea de intelesuri este prelucrata in decursul timpului fiind un tic verbal clasic.

tin sa mentionez cea mai frumoasa injuratura pe aceasta cale , auzita din gura unei frumoase blonde de 25 de ani cu copilu langa ea in masina in trafic la Victoria : "Futu-ti gatu matii de taximetrist !! Bagami-as mana'n cur sa scot CACAT sa-ti dau pe fatza !!"

Si inchei acest pot de cacat cu mesajul : sa te fereasca sfantu sa fac eu un post despre tine

alexandrutunaru spunea...

da te cam simti :)) prietene drag, diferenta dintre noi e ca u te iei prea in serios si ca te stresezi prea tare. parca ai vrea sa impresionezi pe cineva... hai nu te supara ca o sa te doara stomacelul si-o sa zici pe buna dreptate: ei cacat!

iarta-ma daca sunt rautacios in loc sa ma rog la sfantu cunoscut de tine sa nu ma lovesti cu vreun post. hai sa-ti zic un secret: ma doare in locul ala de unde iese ce-ti place tie de sfantul respectiv si postul altora. asta pentru ca eu imi traiesc o mare parte din viata in afara blogosferei. nu mai fi asa intepat ca nu iti face bine.

Anonim spunea...

"fiind la servici"? "servici"? ma dezamagesti ... eu sunt la serviciu, ca toti muritorii, de altfel...
D-na Tunaru iti citeste blog-ul? Sper ca nu ...
Mi se freaca .... (asta e ticul meu)

alexandrutunaru spunea...

:D dap. daca te uiti mai atent pe blogul meu o sa mai gasesti cateva motive pentru care maica-mea nu-l citeste...asa ca spor la lucru!si spune si tu cine esti ca nu le fac vodoo celor care ma corecteaza ;)

Unknown spunea...

:) eu am intetionat sa semnez comentariul de mai sus, dar din greseala, l-am dat anonim...
si l-am lasat asa pentru ca mi-am dat seama ca ma incerca un sentiment de curiozitate in ceea ce priveste reactia ta ...
iar celor care te corecteaza, daca nu le faci vodoo poti macar sa le multumesti ;)
mult succes la serviciu!

alexandrutunaru spunea...

:)) eheee. asta-i deja prea mult.... pe blogul asta eu multumesc foarte rar si atunci numai mie :P... ok, hai ca ne cunoastem... mersi

Anonim spunea...

nu are legatura cu ticurile insa cand am dat acum 10 min peste "minunatia" asta m-am gadit la postul tau. am vazut cele mai tampite titluri ever de bloguri dar asta e prea tare:http://macac.wordpress.com Auzi tu: MA CAC BLOG! =))cacatul e peste tot.

Tina spunea...

Io mi-s cea de dinainte. Vad ca nu mere link-ul spre blogul meu. Asta pentru ca urasc anonimii.