duminică, 3 august 2008

avem un blog? ce fac cu el?

trecand eu prin perioada pubertatii ma gandeam cum sa ma extrovertesc deodata si sa dau afara urletul asta fals.

blogul cica ar fi o varianta. da nu-i asa. blogul e ca jurnalu ala de cand eram mici in care scriam chestii cool (sau atunci nu exista conceptul asta?) sperand ca intr-o zi sa-l gaseasca cineva si sa ramana impresionat de sensibilitatea noastra exacerbata.

acum e mai onest. scrii cat de mult suferi in urma fostei sau a viitoarei si pui status pe mess: www.neblogulualex.blogspot.com m-a inselat prietena. vor intra toate gagicile ce au fost vreodata interesate de tine si tipu cu care ai fost inselat, alaturi de prietenii lui si de prietena lui (in cazul in care stie). tu iti exploatezi sentimentele alergand dupa trafic ca cea mai ieftina curva care nu saruta pe gura dar te saruta in ureche sau iti face masaj.

blogul e de multe ori ca pastila impotriva fumatului care iti da, insa, dependenta. cu alte cuvinte, stai pe net ca n-ai prieteni sau ai dar te simti singur. iti faci blog ca un substitut al iubitei, prietenului celui mai bun. stai pe blog(uri) toat ziua... si n-ai curaj sa spui nimic.

de ce-am scris postul asta? cine gaseste jurnalu de data asta si ce status imi pun ca sa-mi intre cat mai multi blogofili?



ps: propun o leapsa: primesti leapsa, o trimti la urmatorul si te sinucizi. n-ar fi interesant? "ultima leapsa"... :D

3 comentarii:

alexandrutunaru spunea...

ps la ps: postul citit e doar un exercitiu de scriere.

Anonim spunea...

vroiam sa scriu ca esti nebun. dar am vazut comentariul.

Tina spunea...

misto exercitiul de scriere:)sper ca e exercitiu or else...I worry about u:P