vineri, 5 decembrie 2008

imi place cristian tudor popescu

un om la care inteligenta isi gaseste final in chelie.

stilul lui cristian tudor popescu te lasa cateodata sa crezi ca e idealist. si este. si asta pentru ca gandeste ideatic. si matematic. ctp este oportunist. gandirea lui de matematician, care intentional vorbind, nu are nicio legatura cu meseria lui, ii da un avantaj superb fata de orice partener de dialog. aceeasi matematica ii ofera si pragmatism.

mai pe scurt, ctp e genul de om la care nu te supara faptul ca nu se schimba. si-s putini.

eu sunt mic. as putea sa nu am dreptate. dar ma simt legitimat sa scriu asta doar pentru ca imi place sa-l vad in actiune.

la capatul celalalt e robert turcescu. daca stai un pic sa te gandesti, e clar. poti sa compari un robert cu un cristian-tudor? sau un popescu cu un turcescu? nu prea. mascarea ieftina a complexelor sale, intrebarile gandite cu jumate de ora inainte si puse prost, jena continua, regretul ca nu e un mircea badea mai destept, constipatia totala din privire si mai ales supararea ca ar fi putut sa fie mai bun fac din robert turcescu un monument aproape reusit al celor mai frumoase miniaturi ale lucrurilor mari.

forza ctp! forza ctp! forza ctp!

Un comentariu:

Robinson spunea...

CTP, inteligent , convingator , cu o dictie perfecta , de la care ar trebui multi politicieni sa se inspire ! Felicitari ! Numai bine !