joi, 5 martie 2009

si ce daca e criza?

dupa cum am promis am venit cu date noi despre evenimentul destept marca PRIME. iata ce mi-au dat minunatii organizatori:


"Tot ce trebuie sa faci este sa vii la prima editie PR&Ad Fair, un eveniment marca PRIME Romania, care va avea loc pe 13-14 martie la Palatul Sutu. Aici te vor astepta 20 dintre cele mai importante agentii din domeniu pe care le-am convins sa puna pe masa toate ofertele de job-uri, internship-uri sau practica pe care le au pentru tine.

In plus, vei putea sa afli din secretele meseriei de PR-ist sau advertiser in cadrul a trei conferinte si a unui workshop sustinut de Friends Advertising. De asemenea, vei avea posibilitatea sa participi la o tombola si sa castigi o multime de premii.

De fapt, dam startul primului concurs chiar acum. Trimite-ne pe adresa pradfair@yahoo.com raspunsul tau (maxim 300 cuvinte) la intrebarea „Tu ce crezi ca face un PR-ist?” sau „Tu ce crezi ca face un advertiser?” pana miercuri, 11 martie. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul http://www.befair.ro/ si vor primi carti de specialitate din partea editurii comunicare.ro.
Pe aceeasi adresa te poti inscrie si la una dintre cele trei conferinte sau la workshopul sustinut de Friends Advertising. Pentru mai multe detalii viziteaza-ne pe http://www.befair.ro/ .

Pana data viitoare, Be Fair!"


cam asta e tot despre targul pe care il recomand ca una din putinele oportunitati pentru un student de a se angaja sau de a-si gasi un internship in aceasta perioada tulbure :D


ne vedem la targ!

5 comentarii:

Anonim spunea...

fugi ma! blogărule!

alexandrutunaru spunea...

anonimule!

Anonim spunea...

uhm.that's really nice :)
sper sa se faca targuri de gen si peste 3 ani knd voi fi eu studenta :)) [in acelasi domeniu,sper]
well,good luck ^_^

alexandrutunaru spunea...

hm. pai atunci cand o sa fii tu studenta o sa sa existe o analiza adn-eica ce o sa-ti spuna de cum intri pe poarta facultatii care o sa-ti recolteze sange de pe manerul pe care pui mana, la ce targuri esti inscrisa automat si in ce baza de date pentru viitorii angajatori. deci roaga-te pentru gena buna ;)

Anonim spunea...

eu eram anonimu`ala de sus, am uitat sa completez numele :)

oricum, peste 3 ani o sa fie de jale. Intri injunghiat in facultate sau de ce-ti ramane sangele pe maner?