vineri, 12 martie 2010

@mama_lui_andrei, il lasati pe @andrei la #tweetmeet sa jucam #baba_oarba?

tweetmeet e, dupa cum spune si numele, o intalnire a twitter-istilor. tweetmeet-ul nu e insa numai tweetmeet. poate fi si un tweetmeet tematic. Pana acum au tot fost tweetmeet-uri (fotbaltweetmeet, rugbytweetmeet etc.)

ma gandeam azi ca or sa apara tot felul de intalniri din astea. de curand am auzit ca cineva face berbectweetmeet (ati ghicit, sunt berbecii din twitter). mergand pe ideea asta o sa se faca un tweetmeet al celor care nu au fost vreodata la un tweetmeet si, de ce nu?, un tweetmeet al celor care nu sunt pe twitter.

in curand o sa vedem vaduvtweetmeet (insa pentru asta tre' sa asteptam sa treaca ceva timp, avand in vedere media de varsta destul de mica a celor care folosesc twitter-ul). nu o sa treaca mult si o sa se stranga la un tweetmeet si cei care nu agreaza ideea de a merge la un tweetmeet, pentru ca trebuie si ei sa se cunoasca, sa-si impartaseasca motivele pentru care nu merg la o astfel de intalnire.

tweetmeet-ul o sa se dezvolte cat o sa traiasca twitter-ul si in curand o sa vedem pe contul mama_lui_andrei tweet-uri si RT-uri cu: @mama_lui_andrei, il lasati pe @andrei la tweetmeet sa jucam #baba_oarba?

Pana atunci, poate facem un tweetmeet noi astia care am deschis pagina. suntem prea putini? nu-i nimic, facem un tweetmeet cu cei care il cunosc pe @alextunaru. tot prea putini? ok.

cei care cunosc vreun alex pe twitter, dau reply aici, se intalnesc si invitatii surpriza vor fi toti alex-i de pe twitter.

sa facem unirea pe #romaniamaretweetmeet! sa ne gasim iubite pe #blindtweetmeet! sa dam dintr-un tweetmeet in altul! tweetmeet-uieste-ma! tweetmeetui-ne-am!

5 comentarii:

Tina spunea...

tunaru imi place finalul. Da, am citit pan la capat. see? I'm a good friend. suna a injuraturi 2.0. "tweetmeet-uieste-ma! tweetmeetui-ne-am!"

alicioaika spunea...

:))) foarte tare
si uite ca te stie si te si citeste lumea :P

alexandrutunaru spunea...

@tina nu mai bea/fuma daca nu-ti face bine, mama

@alicioaika uuuu! ma citeste toata lumea! pentru ca tu esti toata lumea pentru mine, baby :D

Tina spunea...

@tunaru adica trebuie sa beau si sa fumez ca sa citesc un post in intregime?:P

alicioaika spunea...

o sa mi se urce la cap, baby ;;) :D