luni, 14 ianuarie 2008

de ce neblog?

nu fiindca vreau sa ma cert eu cu blogurile, nu fiindca sunt mai destept decat voi, nu fiindca vreau sa vi se para interesant.... doar fiindca NU

13 comentarii:

alexandrutunaru spunea...

esti genial frate NU!

Razvi spunea...

succese NUbanuite! :D

Anonim spunea...

NU cred ca ai ce face baietzashule! NU cred ca eshti cine stie ce original, dar sa zicem ca mere. NU imi place poza ta pentru ca ma face sa ma gandesc la sex :)
NU iti urez succes ci doar femei multe!

Anonim spunea...

ei NU..

Cătălin Vieru spunea...

interesanta viziunea negativista insa ar fi ok sa dai si ceva argumente. in rest, e ok! :)

iulian zaharia spunea...

ma catalin, tu NU intelegi ideea? NU ai nevoie de argumente, NU e bine sa dai argumente. asta e un NU blog, orice ai spune aici NU ai dreptate, alexandru are dreptate, NU ai voie sa il contrazici, NU poti sa il contrazici. ai inteles, NU?

iulian zaharia spunea...

ma uit la poza aia si imi dau seama cat de mica e umanitatea pe langa tine... cata micime sa afla in sufletele noastre, cat de maret esti tu, cata maretie se afla in privirea ta, ce departe esti si ce mici suntem noi cei de rand... cei care se uita la tine de jos... am glumit??? NUUUUUUUUUUU

alexandrutunaru spunea...

bai zaki u ai dreptate. numai ca NU tu esti in masura sa spui asta. NU ai voie, ma intelegi?! NU, acum serios, chiar e blogul meu si am kef sa fiu despotic,tiranic si titanic. totusi o sa vina si argumentele pentru "viziunea negativista". da NU cand vreti voi mah!

iulian zaharia spunea...

ai dreptate ma! vorbele tale imi aduc aminte de un alt mare clasic: nichita stanescu: nu mor caii cand vor cainii!!! ba stii ca aveti dreptate ma? nu mor, ma, caii cand vor cainii; domnule cal.

alexandrutunaru spunea...

uite comentariul respectabil de care vorbeam in "despre NU". asa-i mah: NU mor caii cand vor cainii! hai gata cu comentariile ca tre sa ma culc. da asta cu nu mor caii cand vor cainii trebe exploatata! neaparat! tre sa inventam verbul "NU", mah! adica plecarea din negatie. uite cataline ca se nasc argumentele. dar despre asta intr-un post viitor.

Anonim spunea...

de ce nu mor caii, cand vor cainii? that's the question!Nu am citit poezia asta, asa ca ma bag si io ca musca in lapte. Io zic ca e vorba de o revolta a cailor impotriva cainilor. S-au trezit intr-o zi si au zis ca le-a ajuns dominatia canina. Caii si-au dezvoltat liberul arbitru si in curand o sa puna stapanire pe Terra. Am i getting close? Cat despre faptul ca tre sa inventam verbul nu, cred ca ar fi periculos.Sunt destui cai care au decis ca nu.

Anonim spunea...

okay...nu e poezie...whatever...nu ma mai bag in discutii inteligente. Cand un post despre cluburi? :)

Unknown spunea...

NU! nu ma asteptam sa faci asa ceva! nu de la tine! dincolo de consecintele absolut dezolante in plan personal (spulberarea unui mit al copilariei mele), faptul in sine mi se pare foarte grav.
inca ma mai intreb cum ai putut sa faci asta?? cum ai putut sa furi sarmanei fetite fericirea de a-l tine pe NU in brate? cum? mai ales ca o stiam cu totii de prin clasa a 2-a sau a 3-a?
si cand imi aduc aminte cat de strans il tinea pe NU in brate ma intreb ce i-ai facut ca sa i-l furi pe NU? de cata cruzime ai putut oare sa dai dovada? mai traieste?
unde ai ascuns-o pe fetita care l-a luat pe NU in brate?
macar bine ca l-am gasit pe NU aici, pe blog...
in final NU o sa-ti cer sa-l lasi pe NU liber si nici nu o sa-ti cer sa-l restitui fetitei pentru ca stiu ca nu ideile in sine sunt interesante, ci oamenii care le poarta si le sustin.
pana la urma DA, NU te prinde ... "orice negatie inchide in sine inflorirea unui da" (A. Camus)