luni, 4 februarie 2008

descartes si-un purice

in camera la mine e murdar rau. am scapat niste apa pe covor si se ridica miros cu aroma de putrezit. cica avem si din aia care sar tare....cum dracu le zice?nu paduchi.... purici? da, purici. de fapt, puric. e doar unu. il intepa doar pe vali. sau musca. ce naiba fac puricii? musca? inteapa? sug?

asta mi se pare ciudat. cum naiba il musca/ inteapa/ suge/ absoarbe doar pe vali? adica doar vali poate certifica existenta lui. ca dovada ne arata niste pete rosii pe piciorul drept. numai el are. poate e bolnav. poate e pe moarte si el crede ca il pisca un amarat de purice. asta ar fi chiar naspa. ironic, asa...

puricu gandeste? uite, asta e mai slab.... creca are un gust mai bun. nu-i musc si pe ceilalti ca astfel ar fi convinsi de existenta mea si ar face curat sa ma omoare. asa, poate il cred nebun pe vali. sau poate eu sunt nebun. poate ca nu exist de fapt. poate ar trebui sa incerc sa mai musc si pe alex ca sa vad eu ca exist. fuck! cum dracu sa nu fiu? musc deci exist, nu?

la mine in camera e murdar. asta dovedeste ca exista camera mea. ca exist si eu. si poate si-un purice. asta doar cat mai traieste vali.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Din toata chestia asta...mi-e mila de Vali. Bine...si putin de puricel... ca trebuie saracu' sa puna atatea strategii la punct ca sa nu fie omorat. Viata-i dura, si bate filmul.

Anonim spunea...

Salvati puricel`ul, puricul, puricele, puricutzul! :)) Lol!

Anonim spunea...

Puricele tau e unul dashtept. Sa-i faca pe ceilalti sa creada ca vali e nebun nu e o idee rea. Sau poate voi sunteti nebuni si vali e ala sanatos? Sau puricele e nebun si vali sanatos? sau poate ca suntem cu totii nebuni si puricele sanatos? Sau poate eu sunt nebuna ca las un comment atat de nebun? Si daca suntem cu totii nebuni si puricele asta e un fel de gandhi ce ne reveleaza adevarul?
E o nebunie in definitiv sa crezi ca daca nu vezi un lucru acela nu exista. sau nu?

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Salvati puricel`ul, gandhi puricele, puricul, puricele, puricutzul manca`l`ar mama!!!!

alexandrutunaru spunea...

ma, asta era un post destept. l-ati stricat voi. sa nu va ma prind pe aici ca va rup id-urile, poreclele sau ce mai aveti voi!

Tina spunea...

mi se pare mie sau tocmai mi-ai insultat inteligenta? Aia care se chinuie sa supravietuiasca dupa ce citeste un post de al tau? Bene tunaru...so this is how it's gonna be...u ho...bene...las sa vedem acu cine iti mai da tie commenturi! can u say "0 comments"?:P

Anonim spunea...

Bey Qfuritule! Ne leshi sau nu ne leshi?!?!