marți, 24 februarie 2009

leapsa prezidentiala

Am primit de la tina o leapsa care suna in felul urmator: Carmen Harra, o proasta cu care si-o trage maruta cand e andra pe stop, a previzionat ca un “barbat atragator ar putea ajunge la conducerea Romaniei. Care ar fi identitatea lui?“

as putea sa cad in ipoteze ieftine cum ca eu as fi dar nu cad desi cred cu tarie in treaba asta. deci NU, nu eu sunt viitorul sex-simbol care o sa bage la inchisoare toti tiganii si o sa la castreze copii, care o sa va ia salariile si o sa le dea la tarfe pentru propriul orgasm, care o sa dea alocatia copiilor in prezervative si carti despre cum sa ajungi ca bill gates etc., s.a.m.d. si tot asa.

asadar, doamnelor si domnilor, blondelor, pitipoancelor si intelectualilor ce-mi cititi blogul, va prezint in exclusivitate viitorul presedinte care o sa dezvirgineze standardele frumusetii de la cotroceni:

El comandanteeee! asta va fi presedinte peste vreo douazeci de ani, asa ca impacati-va cu ideea: si cand vrem presedinte urat, si cand ni se promite unu frumos, tot face cum face si devine candidatu perfect. mi-e groaza sa ma gandesc cum ar fi aratat poza asta daca amanta lu maruta ar fi prezis ca o femeie e cea care o sa ne satisfaca orgoliu de tara, de pe scaunu de la cotroceni...

Un comentariu:

Anonim spunea...

asha`mi place previziunea, ca nici nu mai comentez nimic legat de postul in sine, o sa fac doar asha..spam :)

tipa aia o sa se uite la alegerile urmatoare, o sa vada cum unul dintre candidatii aia atragatori NU a cashtigat alegerile shi`o sa spuna multumita: "da, uite c-am avut dreptate, un barbat atragator ar fi putut deveni preshedinte".